Στου αιώνα το φευγιό

«...Άκουσα τον κεραυνό να πέφτεi, και πριν μια τρομερή βροντή. Άκουσα ένα κύμα να βρυχάται, να θέλει να πνίξει όλη τη γη. Άκουσα εκατό τυμπανιστές, τα τύμπανα να χτυπάνε δυνατά. Άκουσα χίλιους ανθρώπους να ψιθυρίζουν και κανείς να μην ακούει προσεκτικά. Άκουσα έναν της πείνας να πεθαίνει και πολλούς να γελάνε βροντερά. Άκουσα το τραγούδι ενός ποιητή που πέθανε σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Άκουσα ένα παλιάτσο σε μιαν αλέα να κλαίει και κανείς να μην τον θέλει. Και μια άγρια, ναι, μια άγρια, μια άγρια, ω, άγρια, σου λέω άγρια, μια άγρια βροχή θα πέσει.»



Bob Dylan

Παρασκευή, Απριλίου 09, 2010

Συγκλονίζει η περίπτωση 22χρονης με όγκο στο πρόσωπο

Δραματική έκκληση απευθύνει η οικογένεια μιας 22χρονης κοπέλας από τη Νότια Κίνα, της οποίας το πρόσωπο έχει παραμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας ενός όγκου που έχει από μικρή ηλικία.

Οι γονείς της 22χρονης Wu Xiaoyan δεν είχαν ποτέ αρκετά χρήματα για να γίνει μια ολοκληρωμένη χειρουργική επέμβαση και θεραπεία αφαίρεσης του όγκου από το πρόσωπο της κόρης τους, αφού το μηνιαίο τους εισόδημα δεν ξεπερνάει τα 100 δολάρια.



Παρόλα αυτά κατάφεραν να δώσουν μέχρι σήμερα περίπου 10.000 δολάρια σε διάφορες θεραπείες, οι οποίες όμως δεν ήταν αποτελεσματικές. Υπολογίζεται πως αυτήν τη στιγμή μια χειρουργική επέμβαση, ακολουθούμενη από την κατάλληλη χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία κοστίζει 20.000 δολάρια.

Οι γιατροί της Wu Xiaoyan λένε ότι πλέον ο όγκος έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, ώστε η 22χρονη δεν μπορεί να αναπνεύσει σωστά, έχει χάσει την όσφρησή της και η όρασή της μειώθηκε δραματικά.



Η Wu Xiaoyan πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια που λέγεται «Ινώδης Δυσπλασία».

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ......ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ???

2 σχόλια:

dimitris είπε...

auta einai ta dramata kai oi stenaxwries file jimy......kai emeis ka8omaste kai stenaxwriomaste gt dn ikanopoioume tin autareskeia kai tin tasi mas pros ton katanalwtismo......krima kai pali krima

Jimmy Ramone είπε...

asta re file mitso kai emis klegomaste giati den exoume to eksoxiko stin xalkidiki to dolce to rouxo to akrivo to jeep....t na peis!!!!???